Ravintola

 

Ravintolassa on tilaa 150 vieraille.

Lounas arkisin klo 11-14, muut ajat sovittaessa.
Eläkeläistarjous arkisin klo 12:30-13:30.
Auki iltaisin kesäsesongin aikana.

Ravintolassa on langaton nettiyhteys.

Ravintoloitsijat:
Thomas & Maria Rönngård

  Juuttaantie 34, 66900 Uusikaarlepyy
  hotellrestaurang@juthbacka.fi
  +358 (0)44 230 0956

KESÄMENU

SALAATTI

SAVUSTETTU LOHISALAATTI
Savustettu lohi, ranskankermaa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja leipää
8 € pieni, 14 € iso

ALKURUOKA

SKAGEN TOAST
Skagensekoitus paahdetulla leivällä ja salaatilla
8 €

 

PÄÄRUOKA

HALLOUMI
Pankopaneerattu halloumi tsatsikilla, salaatilla ja kesäperuna-sienisekoitus
14 €

LEIKE
Paneerattu kanaleike sitruunaremouladella, voissa paistetut vihannekset ja ranskalaiset
16 €

PAAHTOPAISTI
Kylmäleikattu paahtopaisti kermaisella pippurikastikkeella, tomaatti-punasipulisalaatti ja peruna-juuresgratiini
26 €

SAVUSTETTU LOHI
Savustettu lohi, skagensekoitus, kesäsalaatti ja uusia perunoita "picka lakan"-kastikkeella
26 €

 

JÄLKIRUOKA

SUKLAAKAKKU
Talon tahmea suklaakakku jäätelöllä
8 €

RAPARPERI
Vaniljatuorejuustocreme raparperikompotti, kinuskikastike ja rapeaa kauramurua
7 €

 

TILAUSMENU

Menuehdotus I

Katkarapucheescake hapankorppupohjalla
Naudan sisäfilepihvi, kermainen konjakkikastike, wokatut vihannekset, paistetut valkosipuliperunat
Valkosuklaamousse xanté-marinoiduilla päärynöillä

Hinta 42 €

Menuehdotus II

Portobellokeitto, pekoniruoheella ja paahdetulla viherkaalilla, kotileivottua leipää
Paistettu lohi valkoviinikastikkeella, voissa paistetut porkkanat ja fenkolia, peruna-palsternakkasose
Salted caramel pannacotta suklaamoussella ja pähkinärouheella

Hinta 34 €

Menuehdotus III

Lämminsavustettu lohisalaatti limppukrutongeilla
Kananfile täytettynä basilikapestolla käärrittynä parmakinkkuun, balsamicokastike, paahdetut vihannekset, perunakakku
Pavlova passionhedelmäcurdilla ja tuoreilla marjoilla

Hinta 30 €

VIINIKELLARIMENU

Vaihtoehto 1

Sitruuna-tili vohveli siianmädillä, smetanalla ja punasipulilla
Setencostas Sparkling Branco Bruto 2018

Mausteissa paahdettu selleri päärynällä, västerbottenjuustolla ja sieniliemi
Besthemi Pinot Gris Premium Reserve 2019

Lampaan sisäfile portviinikastikkeella, cmihchurri, broccolini, porkkana ja peruna
Pombal do vesuvio 2018

Kotona tehty jäätelö suolaisella kinuskilla ja sokeroidut karpalot
Araldica Brachetto d Acqui  Dolce

 

62 € / 33 € viinipaketti

Vaihtoehto 2

Creme ninon parmakinkkuraasteella
Lindauer Special Reserve de Blancs Brut

Savustettu lohi limppukrutongeilla, basilikagraavattu lohi, lohiceviche
Most Wanted Regions Riesling 2019

Häränposki kastikkeella fermentoidusta pippurista, uunissa paahdettuja juureksia ja peruna-kantarellikakku
Nugan Alfredo Second Pass Shiraz 2018

Creme brûlé passionhedelmäsorbetilla ja tuoreilla hedelmillä
Luomo White Sweet

 

49 € / 41 € viinipaketti

« Viikko 46 »

Juthbacka Ravintola

Auki: Lounas Ma-Pe klo 11-14

Tervetuloa!

Juthbackan Lounasbuffet

Hinta

Maanantaina 11.11

Knackkorv med potatismos 12 €
Fiskfile i spenatsås med kokt ägg 12 €

Tiistaina 12.11

Leverbiffar med löksås kokt potatis 12 €
Vitlöksmarinerad kyckling med risotto 12 €

Keskiviikkona 13.11

Helstekt grisfile med grönpepparsås 12 €
Hemmagjorda fiskpinnar med gräddfilsås 12 €

Torstaina 14.11

Ärtsoppa 12 €
Babay back ribs med rostad potatis 12 €
Pannkaka med sylt och grädde

Perjantaina 15.11

Oxyttrestek i skysås med potatisgratäng 12 €
Grönsaksbiffar 12 €
(G) Gluteeniton
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(H) Vähälaktoosinen
(S) Sokeriton
(V) Vegetaarinen